Veelgestelde vragen

Al jouw vragen direct beantwoord

Heb ik als particulier ook rechten op BTW-teruggave? 

Yes, als particulier kun je BTW terugvragen over je investering in zonnepanelen. Daarnaast hoef je geen BTW te betalen over de stroom die je levert of afneemt. Meer weten? We leggen je graag uit hoe het werkt. Plan een gratis adviesgesprek in.

Heb ik een vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen?

Nee, meestal niet. In een aantal uitzonderlijk gevallen is dit wel nodig, bijvoorbeeld wanneer de zonnepanelen uitsteken of wanneer deze op de grond worden geplaatst. Wil je er zeker van zijn of je wel of niet een vergunning nodig hebt? Bel ons voor gratis advies, we denken graag met je mee.

Wat heb ik naast zonnepanelen nog meer nodig?

De zonnepanelen worden geïntegreerd met o.a. Micro-Omvormers. Wij zorgen voor één sterk, efficiënt en veilig zonnesysteem. Alle materialen worden door ons geleverd – snel, voordelig en van hoge kwaliteit. Bekijk hier onze diensten.

Hoeveel leveren mijn zonnepanelen per jaar op?

Hoe snel je investering is terugverdiend en hoeveel je zonnepanelen opleveren is volledig afhankelijk van je dak, het aantal panelen, eventuele naastgelegen hoge gebouwen of bomen. Plan een gratis adviesgesprek in om een nauwkeurige schatting te krijgen!

Gratis en vrijblijvend advies? We komen graag bij je langs!

Investeren in zonnepanelen?
Wij komen graag bij je langs, geven je onafhankelijk advies,
brengen in kaart wat er mogelijk is en vertellen je hoe snel de investering zich terugverdient.

Bel Ringo - oprichter en hoofdinstallateur van Ziezo Solar - rechtstreeks op 020 2480 240 en bespreek je wensen. Plan direct een afspraak in voor een gratis inventarisatie gesprek bij jou thuis.

Tijdens de afspraak leggen we je de mogelijkheden voor en kijken we samen met jou naar de winstgevendheid van jouw investering.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte. Gedetailleerd en 100% transparant. Afspraak is afspraak.

Akkoord? De werkzaamheden worden ingepland en de zonnepanelen worden binnen 6 tot 8 weken geplaatst.

Liever teruggebeld worden?

Dat doen we graag!