Wij zijn ervaren installateurs.

Wij leveren vakkundig werk, zonder verkooppraatjes.

Wij zijn ervaren installateurs – onafhankelijk en no-nonsense. Verkooppraatjes laten we achterwege, simpelweg omdat we geen verkopers zijn, maar vakmensen.

Wij zijn zelfstandig en werken voor jou. We geven je persoonlijk advies – in jouw voordeel. Ons doel is je de beste totaaloplossing bieden: een goede investering die zich snel terugverdient. Werk waar we trots op kunnen zijn.

We gaan deskundig te werk. De zonnepanelen worden netjes geplaatst en alles wordt perfect afgewerkt – volledig naar jouw wensen.

Voordat we beginnen stemmen we goed af wat we gaan doen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Na afloop lopen we alles netjes door om er zeker van te zijn dat we de klus naar verwachting opleveren.

We voelen ons bij je thuis. We trekken geen keukenkastjes open, maar we laten je huis wél achter alsof het ons eigen huis is - 100% veilig.

Veiligheid staat centraal. Voor jou en onszelf. We werken uiterst verantwoordelijk en volgens de NEN1010 en NEN3140-normering. Alle connectoren worden dubbel gecontroleerd, iedere stap wordt nog een keer extra doorlopen.

Het Ziezo Solar team

Ons team bestaat uit diverse ervaren installateurs. Samen hebben we menig klus mogen klaren. Klein en groot.
We blijven ons ontwikkelen, bijscholen en we houden elkaar scherp, zodat we onze klanten altijd de beste oplossing kunnen bieden. 

Ringo van Gaalen

Oprichter en hoofdinstallateur

Ringo is de oprichter van Ziezo Solar. Hij werkte jaren als installateur voor diverse bedrijven, waarna hij besloot zijn eigen bedrijf te beginnen – gericht op particulieren. Daarnaast worden hij en zijn team met regelmaat ingehuurd door grotere partijen voor uitdagende klussen. Lekker oprecht en persoonlijk, houdt van een praatje en gaat voor écht vakmanschap.

Dick Roet

Elektromonteur

Dick is elektromonteur bij Ziezo Solar. Na een opleiding in elektrotechniek met richting sterkstroom is ook Dick in vele verschillende branches actief geweest. Zo heeft hij onder andere gewerkt als international service engineer, elektricien, en in de evenementen opbouw. Nu is hij met een afgeronde cursus NEN3140 volwaardig elektromonteur bij Ziezo Solar. 

Stef van den Eerenbeemt

Hoofdinstallateur

Stef is onze nieuwste aanwinst als hoofdinstallateur. Stef heeft een brede achtergrond van media tot horeca en ook vele reizen achter de rug. Nu is hij tot de realisatie gekomen dat fysiek én buiten werk hem meer aan het hart liggen dan de 9 tot 5 kantoor baan. Met een voorliefde voor techniek en duurzaamheid kan hij deze passies mooi combineren als installateur van zonnepanelen!

 

5 x Ziezo Solar Zekerheden

Gratis en vrijblijvend advies? We komen graag bij je langs!

Investeren in zonnepanelen?
Wij komen graag bij je langs, geven je onafhankelijk advies,
brengen in kaart wat er mogelijk is en vertellen je hoe snel de investering zich terugverdient.

Bel Ringo - oprichter en hoofdinstallateur van Ziezo Solar - rechtstreeks op 020 2480 240 en bespreek je wensen. Plan direct een afspraak in voor een gratis inventarisatie gesprek bij jou thuis.

Tijdens de afspraak leggen we je de mogelijkheden voor en kijken we samen met jou naar de winstgevendheid van jouw investering.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte. Gedetailleerd en 100% transparant. Afspraak is afspraak.

Akkoord? De werkzaamheden worden ingepland en de zonnepanelen worden binnen 6 tot 8 weken geplaatst.

Liever teruggebeld worden?

Dat doen we graag!