Ziezo Zonnepanelen

Voordelig geleverd, goed geïnstalleerd, perfect onderhouden.

Advies

Onafhankelijk en objectief

Wij werken als zelfstandige en onafhankelijke installateurs. We zijn oprecht, betrokken en geven objectief advies – in jouw voordeel. We denken met je mee, leggen alles tot in detail uit en zoeken samen naar de voordeligste én meest rendabele oplossing.

Verkoop

Hoge kwaliteit zonnepanelen en omvormers

Wij werken met zonnepanelen van A-kwaliteit die door de superieure warmtecoëfficiënt extra energie opwekken. De krachtige Micro-Omvormers van Enphase – met efficiënt energiemanagement – zorgen ervoor dat je nóg meer uit je investering haalt. Omdat wij de panelen en omvormers direct inkopen, kunnen we snel leveren en de prijs lekker scherp houden!

Installatie

Deskundige installatie en nette afwerking

De zonnepanelen worden zorgvuldig geplaatst, mooi afgewerkt en veilig aangesloten. We gaan uiterst verantwoordelijk te werk volgens de NEN1010 en NEN3140-normering. Veiligheid staat binnen onze service centraal Alles wordt dubbel gecontroleerd om er zeker van te zijn dat we jouw huis volledig naar wens achterlaten –100% veilig.

Service en garantie

Onderhoud en 25 jaar garantie

Na de installatie komen we graag terug voor service en onderhoud. Zo weet je zeker dat je investering lang meegaat en energie – en winst – op blijft leveren. Je krijgt 10 jaar garantie op de installatie, op de zonnepanelen zit maar liefst 25 jaar levergarantie en op de Enphase Micro-Omvormers 25 jaar!

5 x Ziezo Solar Zekerheden

Gratis en vrijblijvend advies? We komen graag bij je langs!

Investeren in zonnepanelen?
Wij komen graag bij je langs, geven je onafhankelijk advies,
brengen in kaart wat er mogelijk is en vertellen je hoe snel de investering zich terugverdient.

Bel Ringo - oprichter en hoofdinstallateur van Ziezo Solar - rechtstreeks op 020 2480 240 en bespreek je wensen. Plan direct een afspraak in voor een gratis inventarisatie gesprek bij jou thuis.

Tijdens de afspraak leggen we je de mogelijkheden voor en kijken we samen met jou naar de winstgevendheid van jouw investering.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte. Gedetailleerd en 100% transparant. Afspraak is afspraak.

Akkoord? De werkzaamheden worden ingepland en de zonnepanelen worden binnen 6 tot 8 weken geplaatst.

Liever teruggebeld worden?

Dat doen we graag!