Stichting Garantiefonds Duurzame Energie

Om zekerheid te bieden met betrekking tot garantieverplichtingen in de toekomst, is Ziezo Solar aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie. Indien Ziezo Solar onverhoopt zou stoppen met de bedrijfsactiviteiten, worden de installatie- en fabrieksgarantie opgevolgd door Stichting Garantie Fonds Duurzame Energie. Hiermee garandeert Ziezo Solar maximale zekerheid omtrent uw kwalitatieve investering.

Zodra Ziezo Solar uw zonnestroom installatie heeft geregistreerd bij de Stichting Garantie Fonds Duurzame Energie, ontvangt u per email een bevestiging van het certificaat. Met het doorgegeven certificaatnummer kan deze gecontroleerd worden op de website van GFDE.

Stichting Garantiefonds Duurzame Energie controleert de installaties van Ziezo Solar. Zowel de producten als omvormers en zonnepanelen alsook de installatie en vakbekwaamheid. Ziezo Solar onderschrijft de geschillenregeling van Stichting Garantie Fonds Duurzame Energie. Dit betekent dat er bij een geschil aanspraak gemaakt kan worden op een onafhankelijk oordeel.

De verbintenis van Ziezo Solar met de GFDE garandeert de hoogste waarde van kwaliteit, deskundigheid en ervaring.

Vragen over de GFDE Garantie?

Kijk voor meer informatie op https://www.gfde.nl/

Of bel met Ziezo Solar op 020 2480 240.

Bel direct voor een vrijblijvende afspraak!

Bel Ringo - oprichter en hoofdinstallateur van Ziezo Solar - rechtstreeks op 020 2480 240 en bespreek je wensen. Plan direct een afspraak in voor een gratis inventarisatie gesprek bij jou thuis.

Tijdens de afspraak leggen we je de mogelijkheden voor en kijken we samen met jou naar de winstgevendheid van jouw investering.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte. Gedetailleerd en 100% transparant. Afspraak is afspraak.

Akkoord? De werkzaamheden worden ingepland en de zonnepanelen worden binnen 4 weken geplaatst.

5 x Ziezo Solar Zekerheden

Liever teruggebeld worden?

Dat doen we graag!